Hörmann garagepoorten

Garagepoorten

Een garagepoort is niet slechts een doorgang naar uw garage, maar fungeert ook als een belangrijk aspect van de uitstraling van uw woning. Bij Nesa Maaseik snappen we dit als geen ander. Daarom zijn we er trots op om u de hoogwaardige garagepoorten van het bekende merk Hörmann aan te bieden.

Sectionaalpoorten

Esthetiek ontmoet functionaliteit in onze reeks Hörmann sectionaalpoorten. Deze innovatieve garagepoorten schuiven verticaal omhoog en nemen zo minimale ruimte in beslag, wat ze bijzonder geschikt maakt voor kleinere garages of opritten. Veiligheid en isolatie zijn ingebouwd, met geavanceerde vergrendelingsmechanismen en hoogwaardige materialen die uw garage warm in de winter en koel in de zomer houden. Kies uit een verscheidenheid aan stijlen en afwerkingen om de look van uw huis compleet te maken.

Kantelpoorten

Voor diegenen die de voorkeur geven aan een tijdloos ontwerp, bieden onze Hörmann kantelpoorten een betrouwbare en stijlvolle keuze. Vervaardigd met de nieuwste technologie en materialen, zijn deze poorten gebouwd om lang mee te gaan. Ze bieden een probleemloze bediening en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. De solide constructie en de veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat uw huis en bezittingen altijd beschermd zijn.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Maastrichtersteenweg 198, 3680 Maaseik
Email: info@nesamaaseik.be
Tel: +32 (0)89 56 26 16

Openingsuren

Maandag en dinsdag open van 13h-18h
Woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag open van 13h-18h
Zaterdag open van 9h-12h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven