Nesa Hondenrennen

Hondenrennen

Bij Nesa Maaseik weten we dat uw hond niet zomaar een huisdier is, maar een gewaardeerd lid van uw gezin. Daarom bieden wij in Maaseik een veelzijdig assortiment aan hondenrennen van het kwaliteitsmerk Nesa aan. Of u nu op zoek bent naar een complete kennel of losse panelen voor een doe-het-zelf project, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft.

Laat de installatie over aan onze vakbekwame monteurs. Wij begeleiden u gedurende het hele traject, van de eerste plannen tot de laatste schroef.

Bij Nesa Maaseik staat uw tevredenheid, en die van uw viervoetige vriend, centraal. Daarom zetten we ons in om alleen de allerbeste kwaliteit en service te leveren.

Ons Aanbod

Complete kennels

Onze complete Nesa kennels zijn ontworpen voor maximale veiligheid en comfort. Elke kennel is gemaakt van hoogwaardige materialen om een duurzame en veilige omgeving voor uw hond te bieden.

Puppyrennen

Hebt u een nieuwe, harige aanwinst in de familie? Onze Nesa puppyrennen zijn de ideale keuze voor jonge honden die een veilige en beveiligde ruimte nodig hebben om te spelen en te groeien.

Nachthokken

Gun uw hond een goede nachtrust met onze Nesa nachthokken. Deze speciaal ontworpen hokken bieden een afgesloten ruimte waar uw hond zich veilig en comfortabel kan voelen.

Standaard panelen

Creëer uw eigen op maat gemaakte kennel met onze afzonderlijke panelen, inclusief dakopties. Met deze flexibele benadering kunt u een hondenren bouwen die perfect past bij uw ruimte.

Daken

Geef uw hondenren een extra beschermlaag met onze speciaal ontworpen dakpanelen. Deze zorgen voor bescherming tegen weer en wind.

Toebehoren

Van etens- en drinkbakken tot bevestigingsmateriaal, wij hebben alle toebehoren die u nodig hebt om de leefruimte van uw hond zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Maastrichtersteenweg 198, 3680 Maaseik
Email: info@nesamaaseik.be
Tel: +32 (0)89 56 26 16

Openingsuren

Maandag en dinsdag open van 13h-18h
Woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag open van 13h-18h
Zaterdag open van 9h-12h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven