Teranda Overkappingen

Overkappingen

Transformeer uw buitenruimte in een comfortabele en stijlvolle oase met Teranda Overkappingen. Als trotse partner van Teranda, biedt Nesa Maaseik u een breed scala aan hoogwaardige overkappingen, perfect ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Overkappingen op Maat
Van terrasoverkappingen tot volwaardige buitenverblijven, Teranda’s assortiment biedt veelzijdigheid en elegantie. Kies de overkapping die bij u past en breidt uw wooncomfort uit naar buiten.

Vaste Wanden voor Extra Bescherming
Verlangt u naar meer privacy of bescherming tegen de elementen? Met onze vaste wanden creëert u eenvoudig een afgesloten buitenruimte zonder aan stijl in te boeten.

Glazen Schuifwanden
De glazen schuifwanden van Teranda bieden het beste van twee werelden: geniet van een panoramisch uitzicht terwijl u beschut bent tegen wind en weer. Eenvoudig te bedienen en subliem ontworpen, deze wanden voegen een extra dimensie toe aan uw buitenbeleving.

Zonwering voor de Perfecte Schaduw
Vermijd de felle zon en creëer een aangename schaduwplek met onze elegante zonweringsopties. Teranda’s zonweringssystemen zijn niet alleen functioneel maar ook esthetisch verantwoord, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op uw overkapping.

Vertrouw op de expertise van het Nesa Maaseik team voor een vlekkeloze installatie en uitmuntende service. Van het initiële ontwerp tot de laatste afwerking, wij staan u bij elke stap van het proces bij.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Nesa Maaseik en Teranda voor uw buitenruimte kunnen betekenen.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Mannenberg 38/A,
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Email: info@nesahome.be
Tel: 013 77 15 18

Openingsuren

Maandag open van 11h-15h
Dinsdag t.e.m. donderdag doorlopend open van 11.00h tot 18.00h
Vrijdag open van 11h-15h
Zaterdag open van 9h-13h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven