Nesa Tuinafsluitingen

Tuinafsluitingen

Bij Nesa Maaseik zijn we er trots op dat we een veelzijdig assortiment van Nesa-tuinafsluitingen kunnen aanbieden. Of u nu gaat voor klassieke draadomheiningen of kiest voor moderne afsluitingen in metaal of houtlook (kunststof), bij ons in Maaseik vindt u precies wat u zoekt.

Klassieke Draadomheiningen
Onze Nesa klassieke draadomheiningen combineren functionaliteit met een traditioneel design, ideaal voor elke tuin of buitenruimte. Deze robuuste optie garandeert een combinatie van veiligheid en zichtbaarheid, waardoor het een duurzame keuze is voor uw woning.

Moderne Afsluitingen in Metaal of Houtlook
Als u een moderne look waardeert, heeft Nesa Maaseik de perfecte Nesa-tuinafsluitingen voor u in zowel metaal als een houtlook (kunststof). In ons aanbod in Maaseik vindt u diverse stijlen en afwerkingen om uw buitenruimte te transformeren in een modern paradijs.

Dubbelstaafmat hekwerken
Deze hekken, gekenmerkt door hun stevige constructie met parallelle staven, bieden niet alleen optimale beveiliging, maar voegen ook een modern en strak uiterlijk toe aan elk terrein. Dubbelstaafmat hekwerken  garanderen duurzaamheid en weerstand tegen de elementen.

Veelzijdig en Duurzaam
De tuinafsluitingen die door Nesa Maaseik worden geleverd en geïnstalleerd, zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ontdek onze breed scala aan veelzijdige tuinafsluitngopties die naadloos aansluiten bij uw functionele en esthetische wensen.

Deskundige Installatie
Bij Nesa Maaseik staat een deskundig team voor u klaar om u door elke stap van uw tuinafsluiting installatie te leiden. Van het eerste overleg tot de finale uitvoering, u kunt op ons rekenen voor een onberispelijke service.

Realisaties

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Maastrichtersteenweg 198, 3680 Maaseik
Email: info@nesamaaseik.be
Tel: +32 (0)89 56 26 16

Openingsuren

Maandag en dinsdag open van 13h-18h
Woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag open van 13h-18h
Zaterdag open van 9h-12h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven