Nesa Paardenboxen

Paardenboxen

Welkom bij Nesa Maaseik, uw go-to adres voor alle types paardenboxen, afkomstig van het kwaliteitsmerk Nesa. Of u nu op zoek bent naar binnenboxen, buitenboxen, luxe uitvoeringen of schuilhokken, in ons veelzijdige assortiment vindt u de perfecte oplossing voor uw paard.

Vertrouw de installatie toe aan echte professionals. Het deskundige team van Nesa Maaseik begeleidt u tijdens het volledige traject, van het eerste contactmoment tot de minutieuze afwerking van de paardenbox. Zo krijgt uw paard de comfortabele en veilige ruimte die het verdient.

Ons Aanbod

Binnenboxen

Ontworpen met zowel veiligheid als comfort in gedachten, bieden onze Nesa binnenboxen een beschutte en rustige omgeving voor uw paard.

Buitenboxen

Laat uw paard genieten van de buitenlucht zonder in te leveren op comfort. Onze Nesa buitenboxen zijn gemaakt om het hele jaar door de elementen te weerstaan.

Luxeboxen

Trakteer uw paard op een vleugje luxe met onze Nesa luxeboxen. Gemaakt met eersteklas materialen en oog voor detail, bieden deze boxen het nodige comfort.

Schuilhokken

Onze Nesa schuilhokken zijn de perfecte toevlucht voor uw paard tijdens slecht weer of gewoon voor wat rust en ontspanning.

Buitendeuren

Maak uw paardenbox compleet met onze selectie buitendeuren en vensters, ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek.

Toebehoren

Van voerbakken tot hooiruiven, ontdek ons scala aan hoogwaardige toebehoren om het leven van uw paard zo comfortabel en praktisch mogelijk te maken.

Onze kenmerken

Interesse in ons aanbod? Neem contact met ons op.

Offerte aanvragen?

Klik of sleep een bestand naar dit gebied om te uploaden
Ik ga akkoord met de privacy policy.

Contact

Maastrichtersteenweg 198, 3680 Maaseik
Email: info@nesamaaseik.be
Tel: +32 (0)89 56 26 16

Openingsuren

Maandag en dinsdag open van 13h-18h
Woensdag gesloten
Donderdag en vrijdag open van 13h-18h
Zaterdag open van 9h-12h

Gesloten op zondag en feestdagen

Scroll naar boven